Følelser, ett vanskelig tema?


Det å skrive om følelser kan være vanskelig, avhengig hva det dreier seg om kan det sitte veldig dypt inne i en som person, slik er det også for meg som alle andre. Samtidig er det også godt å ha ett sted hvor man kan få det ut fremfor at det kun skal sitte inne i en og kanskje bli enda vanskeligere å håndtere enn hva det behøver å være hvis man åpner seg opp.

På slutten av sommeren i fjor så valgte jeg å skrive ett innlegg¹ om hvordan jeg hadde det i en periode fra slutten av 2016 og frem til det innlegget som var vanskelig med mange forskjellige følelser på godt og vondt. Det å skrive om følelser for en annen person på den måten er for meg veldig rart, siden jeg aldri hadde opplevd noe slikt tidligere, hvordan skulle jeg håndtere det? Hva skulle jeg gjøre? Jeg greide å få luftet følelsene ved en anledning, men i November i fjor så tok jeg valget om at jeg måtte legge det bak meg, siden det ikke var veldig realistisk og at det var en del store forskjeller på noen punkter til at det ville vært vanskelig å få til noe ut i fra det.

I en periode på litt over to måneder måtte jeg jobbe mye med seg selv for å kunne legge disse følelsene på hylla, før det potensielt kunne komme ut av styr og ødelegge for vennskap og andre ting. Heldigvis har jeg vært flink til å holde følelsene og det vennskapelige fra hverandre, og det har nok vært veldig bra i det tilfellet her. Men jeg er også glad for at jeg bestemte meg for å gå igjennom denne prosessen, selv om det definitivt var tøft. Det har gitt meg enda flere muligheter til å lære meg på å håndtere følelser på en enda bedre måte enn tidligere, samtidig som jeg har kunnet vokse på det som person.

Det er veldig sjeldent at jeg har utviklet følelser for en person på den måten, det var kanskje min andre gang jeg har hatt slike følelser for en person. Det er altså noe som bare skjer, det er ikke mulig å styre når det skjer og det krever en tøff periode med mye jobbing for å kunne greie å legge det bak seg til slutt.

1: Nye perspektiver på livet og følelser for ei?


Legg inn en kommentar