Dreamhack Winter 2016 – en uforglemmelig opplevelse


For første gangen i mitt liv har jeg reist på ett veldig stort arrangement, det ble Dreamhack Winter 2016 som ble min «debut» på slikt, jeg var på vinterarrangementet som ble holdt 24 til 27 november i Jönköping i Sverige.

Dette er en opplevelse som jeg føler at jeg har vokst veldig mye på, jeg føler meg tryggere på meg selv på flere plan nå enn det jeg gjorde tidligere. Dette er definitivt ett steg i riktig retning for meg, ved å pushe grensene sine. Noen ganger går det bra, og noen ganger går det dårlig, men denne gangen her gikk det bra. Veldig bra! Selv om jeg ikke var i toppform så syntes jeg det gikk veldig bra, ingen ting som har trigget noe negative erfaringer. Jeg reiste avgårde med en kamerat jeg har møtt via twitch, vi har tatt toget mye sammen hjem fra jobb og snakket en del sammen ellers etter det. Verden er liten, ikke sant?

Vi reiste relativt tidlig på torsdag morgen, for å komme oss til Sverige til en grei tid, men det ble ett opphold i Moss på ca en time for å vente på den siste bilen vi skulle kjøre sammen med videre, vi var tre biler som kjørte sammen. Først stakk vi innom hotellet for å sjekke inn og for å sette fra oss klærne, jeg ble overrasket med ett rom i toppetasjen på hotellet, relativt nyoppusset og litt utsikt, veldig positivt overrasket og fornøyd med hotellet jeg bodde på!

Vel fremme på arenaen så var det å bære inn alt utstyret som vi hadde med oss i en ganske tettpakket bil, PCer, skjermer og alt annet som hører til, men vi fikk nå rigget oss til uten problemer. Fikk hilse på mange fra streamen til Emzia, en reiste helt fra USA for å møte alle som hadde kommet, det er dedikasjon! Det var mange fra England der også, samt mange fra Norge og Sverige som jeg fikk hilst på, en veldig artig opplevelse å se personene som faktisk sitter bak kallenavnene! Samfunnet til streamen hennes er fantastisk! Jeg hilste selvfølgelig også på Emzia og fikk en klem når vi kom, og når hun pakket ned på lørdagskvelden, hun er ei alle tiders jente og som jeg er glad for å ha møtt!

Hilste og snakket en del også med Pandagirl91 underveis på turen, når vi møttes i Moss for å kjøre videre, matpausene underveis frem og tilbake og på selve arenaen, jeg kan ikke si noe annet enn at hun er en absolutt nydelig jente som jeg er veldig glad for å ha møtt eller all tiden jeg har vært i streamen hennes! I tillegg fikk jeg hilst på svenske Roxyproxxy, hun er veldig søt og hyggelig, så jeg fikk hilst på alle de tre streamerne som jeg tilbringer mest tid hos nå. Alt i alt, en veldig hyggelig tur som jeg ikke kommer til å glemme med det første!

Nå er det bare å forberede seg til The Gathering, i skrivende stund så har jeg nettopp stilt meg inn i billett-lotteriet, og hotell booket jeg allerede i juli! Dreamhack ble mitt første event, men absolutt ikke det siste! Planen er å dra på Dreamhack Summer 2017 og Dreamhack Winter 2017 også!


Legg inn en kommentar