Blogg

Twitch – ett samfunn jeg ikke ville vært uten

I mars i år så registrerte jeg meg på en nettside som heter twitch, jeg har nok brukt alt for mange timer siden den gang, men med tanke på det miljøet som er i de kanalene jeg henger i normalt sett, så er det verdt hvert eneste minutt! Har man en dag man er litt nedpå? Det er ikke mulig å komme fra kanalene uten ett smil rundt munnen!

Hva er egentlig twitch? I korte trekk er det en nettside der man registrerer seg og får tildelt en kanal, man kan selv velge om man vil streame eller bare være i kanaler, se på og chatte med andre.

Jeg tenkte at jeg skulle liste opp de tre kanalene som jeg ser mest på, som gir meg mest glede tilbake, de er ikke i noen spesiell rekkefølge annet enn kronologisk, og de betyr mye for meg alle tre!

Den aller første jeg fulgte og «subscriba» til er ei norsk jente som heter Emzia, jeg kom over henne via en post som Komplett la ut på Facebook, og siden da har jeg vært hekta, det blir helt feil om jeg går glipp av en stream rett og slett! Hun spiller for det meste H1Z1: King of the Kill, jeg trives veldig godt med å se på, men jeg har smått begynt å prøve meg selv på det etter lang tid! Det går hovedsakelig i engelsk, men noe norsk er det iblant, men det er umulig å komme derfra uten ett stort smil rundt munnen, både jenta og miljøet i kanalen hennes er fantastisk! Det er tydelig at hun setter pris på nærværet mitt også siden hun har valgt å gjøre meg som moderator i kanalen sin!

Nærmere slutten av juni ble jeg introdusert for Pandagirl91, det skjedde helt tilfeldig da jeg var i en annen kanal som jeg ble med på å spille Grand Theft Auto i, som dro meg over til kanalen til Sunniva. Hun er den jeg har spilt aller mest med siden da, det mest intensive var da jeg ble bedt med på «The Criminal Mastermind Challenge», som er det største oppdraget i GTA Online. Det går ut på at man skal gjøre alle heistene i spillet i riktig rekkefølge, med samme fire personene, på den hardeste vanskelighetsgraden uten at noen kan dø. Det er en veldig lav prosentandel som faktisk fullfører dette oppdraget. Vi greide dette helt fint, men vi hadde ett nesten uhell nære slutten men vi greide oss til slutt og fullførte på rundt 13-14 timer totalt over to dager til tross for at jeg hadde litt tekniske problemer med bredbåndet den helgen. Hun snakker også hovedsakelig engelsk, men det er også norsk iblant, det er vanskelig å vekk derfra med ett stort smil rundt munnen siden jenta og miljøet er helt topp!

Den siste er ei svensk jente som heter Roxyproxxy, her har jeg ikke vært mer enn i underkant av to uker, men jeg storkoser meg også i kanalen hennes! Hun spiller mest H1Z1: King of the Kill og CS:Go, jeg har begynt å prøve meg på H1Z1 siden hun maser så fælt på at jeg må bli med å spille sammen med henne siden hun gjerne vil ha inn en som snakker norsk! Hun snakker mest svensk, men det går litt i engelsk også. Topp jente med topp miljø i kanalen!

Hva er en subscriber? Da velger en å betale $4,99 i måneden for å slippe reklame i den spesifikke kanalen, man får tilgang til «emoter» som den kanalen har fått laget til bruk kun for subs, og personen bak får en andel av pengene som støtte for jobben de gjør.

Andre kanaler som jeg også følger mye med på er Birbabe, Blondiex3, GamerKrissy og DanielRTRD.

Legg inn en kommentar