Tre ønsker- og tanker for fremtiden?


Tenkte jeg skulle skrive litt om hva jeg ønsker og tenker for fremtiden, både kort- og langsiktig.

Det absolutt viktigste er å skaffe seg en jobb, det er godt for den fysiske og psykiske helsa, både over kort og lang tid og er noe jeg vil si er helt avgjørende for at ting skal kunne fungere ordentlig fremover. Jeg ønsker å kunne forsørge meg selv, uten å være avhengig av foreldre eller NAV, jeg vil rett og slett tjene mine egne penger ved å jobbe. Det å ha en jobb ser jeg som terapi, det er godt for den fysiske og psykiske helsa også! Det gjør noe med en å være produktiv, og ha en meningsfylt hverdag, det er i alle fall slik med meg! Jeg trives dårlig med å gå hjemme over tid, det er kjedelig og man føler at ting blir meningsløst etter en stund.

En annen viktig ting for meg, som er avhengig av det å komme seg ut i arbeid igjen, er en økonomi som tåler at jeg kan flytte bort fra foreldre.
Jeg selv føler at det er viktig for å få en større frihet til å klare meg selv, og være mer selvstendig i hverdagen, det gir meg også ett større privatliv. Det å slippe masing om hjelp til den minste ting, hvor det nesten er å forvente at man slipper alt man har i hendene til enhver tid, uten å kunne gjøre seg ferdig er en slitsom ting i hverdagen. Det å ha en samboer vil være noe helt annet enn å bo sammen med foreldre.

Det å finne seg ei jente er også noe jeg setter veldig høyt opp, jeg vil gjerne ha ei jeg kan dele hverdagen sammen med, som man kan ha det godt med. Det er viktig at hun kan respektere og godta meg for den jeg er, og at jeg respekterer og godtar hun for den hun er, tillit, tålmodighet og respekt er absolutt viktige ting. Jeg føler selv at jeg vil ha godt av det, ei som kanskje kan utfordre meg litt med det jeg sliter med, slik at jeg også kan vokse på erfaringene og bli bedre til å håndtere forskjellige ting. Jeg er definitivt en som vil forholde seg til ei jente, tillit betyr veldig mye for meg, begge veier, og at ting går frem i ett rolig tempo som begge kan takle uten problemer. Jeg må innrømme at det kunne vært mye enklere om jeg ikke hadde slitt med å ta kontakt i starten, men det får heller gå som det går!


Legg inn en kommentar