Blogg

Påskeferie, prøvekjøring av bil, og operasjon på sykehuset!

Nå er det vel nesten en måned siden jeg skrev her, men det har vært litt små hektisk i en periode, så har ikke hatt all verdens av tid til å skrive!

Denne påsken var man på hytta, jeg og familien dro fredag før påskeuka, og dro tilbake 2 påskedag, med nydelig vær hele tiden! En del tid gikk til med å polere bilen, og grundig forarbeide, med produkter fra Meguiar’s for å rense lakken, gjenopprette farge, fjerne urenheter med leire, for deretter å legge på ett lag med polish for å live opp fargen og blankheten før to lag med voks som forsegler det hele! Bilen ser bedre ut nå, enn hva den gjorde rett fra butikken!

Ellers i påsken var det bare pusling med småting som ikke er helt ferdig, men hytta begynner å nærme seg! Nå mangler det utforinger i vinduene, og gress på taket! I tillegg skal vi bygge en «dobbelt»-garasje i løpet av sommeren, som skal beises og legges gress på taket også, det er krav om enten gress-tak, eller tre-tak på hyttefeltet som vi bygger i, så det går fremover, selv om det tar litt tid!

Onsdagen etter påsken var jeg og min far ute å prøvekjørte en Tesla Model S P85 her i Drammen, dette er den største utgaven av Tesla Model S, det var mildt sagt ett realt kick! Lavt støynivå, kun dekkstøy, overraskende god plass innvendig, til både passasjerer og bagasje, og en syk akselerasjon når man trykker gasspedalen i bunnen! Min far lurer litt på å bytte ut CR-Ven han har nå, med en Tesla. Den har også nok rekkevidde til å komme seg frem og tilbake til hytta selv på vinterstid! Så nå handler det mye om finansiering av ett eventuelt kjøp, hva den gamle bilen kan selges for, hva han eventuelt kan selge motorsykkelen for, og litt andre ting som bare står her hjemme uten å bli brukt, og bare samler støv.

Første søndagen etter påsken så ble jeg faktisk ringt av sykehuset på kveldstid, av legen som hadde hatt meg inne mens jeg lå innlagt i månedsskiftet Januar/Februar, og fortalte at EKG-undersøkelsene mine mens jeg var innlagt, og den hvor jeg gikk hjemme over helga med EKG-apparat så veldig bra ut, men hun reagerte samtidig på hvorfor jeg har besvimt sittende ett par ganger, så sykehuset har besluttet at jeg skal få implantert ett lite apparat som overvåker hjerterytmen min døgnet rundt, over to-tre år, så jeg skal inn allerede i morgen å få operert inn det implantatet! Heldigvis skal det bare være ett lite inngrep, men jeg blir innlagt hele dagen på sykehuset allikevel.

Legg inn en kommentar