Undersøkelser på sykehuset, og kommet i gang med sykling!


De siste ukene har jeg vært på sykehuset ett par ganger for undersøkelser ved Poliklinikkene, fredag den 21 mars så var jeg på Hjertepoliklinikken og fikk påmontert ett tre døgns EKG-apparat, som jeg fikk levere tilbake på søndags kvelden, i tilfelle jeg ikke kunne komme før klokken åtte på mandag morgen, det var godt å ta det av seg litt tidligere siden jeg også fikk utslett under kontaktpunktene til apparatet.

Mandag den 31 mars var jeg til EEG-undersøkelse på Nevrologisk Poliklinikk, hvor de skulle sjekke meg for epilepsi og andre ting, lå på benken i overkant av 20 minutter med 23 elektroder tilkoblet hodet, hvor jeg skulle gjøre pusteøvelser, og se på blinkende lys, lukke og åpne øynene mens lyset varierte i hastighet mellom hvert blink.

Den eneste undersøkelsen som jeg vet om, som jeg har igjen nå er ultralyd av hjertet, jeg har ikke fått dato enda, men har blitt forespeilet i løpet av mai, det er litt ventetid på disse undersøkelsene da det er en kardiolog (spesialist innenfor hjerte) som skal utføre denne.

Ellers har jeg kommet i gang med å sykle igjen, været har vært fint den siste uka, og jeg fikk sykla 11 mil på tre dager, fordelt på fem turer, siden jeg viste at det skulle bli ruskevær i helga så tok jeg dobbelt opp med turer på torsdag og fredag, for å kompensere for været som var meldt i helga. Det er en veldig befriende følelse å sykle, den friske lufta, og bevege seg, rett og slett deilig!


Legg inn en kommentar