Blogg

Drømmeferie: San Francisco

Jeg har lenge fundert på hvor jeg har lyst til å reise bort, på en storbyferie.

Nå har jeg endelig greid å bestemme meg for hvor jeg ønsker å reise på min første storbyferie og det er San Francisco, California, USA! Det ligger flere årsaker bak dette, jeg har hørt veldig mye positivt om SF som feriemål, med turistattraksjoner, aktiviteter og det skal være mange hyggelige mennesker der!

To av de største attraksjonene i San Francisco vil jeg si er Alcatraz og Golden Gate Bridge, som begge er ikoniske og verdenskjente, jeg vil definitivt besøke disse to, pluss andre attraksjoner som jeg ikke helt ved enda hva skal være enda, siden jeg fortsatt er tidlig i planleggingsfasen.

En annen årsak til at jeg ønsker å dra til SF er Silicon Valley, finnes det egentlig noen bedre steder for en som er teknologi-freak? Her er de fleste store selskapene representert innenfor teknologien, alt fra Apple, Facebook, Google til Twitter. Her har Apple en egen butikk hvor de selger tilbehør, alt fra kaffekopper og nøkkelringer til t-skjorter og enda mer, det finnes også flere store butikker som selger datakomponenter, som Fry´s, pluss at flere av de store bedriftene tilbyr omvisninger inne hos seg til besøkende.

Alt i alt tror jeg det kan bli en drømmeferie, nå er det bare å finne noen å reise med, og spare opp nok penger, så skal det gjøres!

Legg inn en kommentar