Blogg

Etterspill til sykehusbesøket i januar/februar

Tenkte jeg skulle ta en liten oppdatering av helse nå, som jeg har skrevet tidligere så lå jeg til overvåkning på sykehuset 31 januar til 1 februar.

Jeg føler meg stort sett fin og grei nå, og er ikke like sliten som jeg var dagene etter alt dette skjedde, har også fått innkallelse til MR-undersøkelse, den 12 mars, pluss ultralyd av hjertet, hvor jeg skal gå med EKG-apparat i tre dager for å overvåke hjerteaktiviteten når jeg gjør normale ting, og ikke bare på sykehuset for ett litt mer realistisk bilde, har forstått det slik at jeg har kommet ganske langt frem i køen i forhold til hva som er normalt, den 21 mars.

Dette er faktisk den andre gangen jeg har opplevd dette, med helt like symptomer og identiske hendelsesforløp, men dette skjedde i Hillerød i Danmark, sommerferien 2008, da ble jeg kjørt direkte til akutten hvor de tok EKG, blodprøver, nevrolog var inne og sjekket meg, alt gikk veldig fint og de konkluderte med at det var ett blodtrykksfall, og at det ikke skulle være noe å tenke på.

Det som er spesielt med de tilfellene mine er at jeg har sitti når det har skjedd, og ifølge legevakta i Oslo, og sykehuset her i Drammen så er dette noe som forekommer ekstremt sjeldent, og siden det faktisk er den andre gangen jeg opplever det så vil de undersøke meg grundig, noe jeg egentlig er veldig glad for! Hvis det er noe som feiler hjertet mitt, så vil jeg veldig gjerne vite det!

Legg inn en kommentar