Blogg

Sykehuset, en helt uventet opplevelse!

Nå er det lenge siden jeg har skrevet her, så det er på tide med en oppdatering tenkte jeg. På fredagen var jeg og faren min på vei til Oslo for å gjøre unna noen småting der, brått på veien innover, ved Lysaker ble jeg dårlig, ble veldig uvel, kvalm, svimmel, synet ble tåkete og hørselen ble helt ullen, så besvimte jeg i 10 – 15 sekunder.

Var relativt raskt tilbake til meg selv, men fortsatt veldig uvel og kvalm en stund etterpå, ble plukket opp av ambulansen på Skøyen, og kjørt rett inn på legevakta i Oslo, hvor det var rett på flere tester for å sjekke motorikk, mange blodprøver, EKG, blodtrykk og enda flere prøver, etter ett par timer der ble jeg sendt videre til akutten ved sykehuset i Drammen.

Når jeg kom til Drammen så satt jeg å ventet i to minutter, før jeg ble tatt inn på ett rom hvor de tok en rask EKG-sjekk, før jeg ble sendt ut i venterommet igjen, så etter to-tre minutter der ble jeg tatt inn for en grundigere undersøkelse med blodprøver, sjekk av motorikk, samt kort overvåkning av hjerterytmen, der var jeg i ca fire timer. Fikk beskjed etter tre timer om at jeg skulle legges inn over natta for å overvåke hjertet.

Når jeg endelig fikk komme opp på overvåkning så var jeg veldig heldig som fikk ett tomannsrom for meg selv, som jeg hadde alene også over natta og til utpå ettermiddagen.
Fikk med en gang jeg kom opp koblet på en EKG-maskin som bare hang rundt halsen i ett slags kjede, slik at jeg kunne gå fritt, i motsetning til på akutten hvor jeg lå i senga hele tiden, og skulle jeg noe måtte jeg ringe på noen.

Etter at jeg fikk snakket med legen på lørdags kvelden, angående hjerterytmen og blodprøver så fikk jeg vite at alt heldigvis så helt normalt ut, men at de vil kalle meg inn til ultralyd av hjertet, for å kontrollere at det ser fint ut, det er også trolig at jeg får låne med meg en EKG-maskin hjem noen dager iblant for å sjekke ut hjerterytmen over noen dager ved vanlige gjøremål. I tillegg til dette blir jeg kalt inn til CT og MR-undersøkelser for å kunne se om det kunne være epilepsi, selv om legen følte seg sikker på at det ikke var noe slikt, så vil de undersøke det for sikkerhetsskyld.

Jeg ble da skrevet ut siden alt så fint ut, og at det ikke er vitsen å holde meg inne til de andre undersøkelsene når de ikke vet når jeg kunne fått gjennomført de, så får jeg heller bare en innkalling til dette.

Det var da min fredag og lørdag!

Legg inn en kommentar